Tunsalat

I dag skulle det bare være nemt. Tirsdag og en lang arbejdsdag = let madlavning. Heldigvis havde jeg lidt salat til overs fra i går, lidt cherrytomater, løg et æg samt tun på dåse. Så på mindre en 3 minutter var denne lækre salat lavet. Lidt lækker olivenolien samt lidt friskrevet parmesan – så var den klar til at blive spist! Kan også serveres i en wrap.

TILBEREDNINGSTID

3 minutter

}

TILBEREDNINGSTID IALT

3 minutter

ANTAL PORTIONER

1

TILBEReDNING

INGREDIENSER

  • 1/2 DÅSE TUN
  • 3-4 CHERRY TOMATER SKÅRET I 1/4
  • 1/2 LØG FINT SNITTET
  • 1 HÅRDKOGT ÆG
  • 1/2 POSE BLANDET SALAT
  • OLIVENOLIE
  • 1 SPSK FRISKREVET PARMESAN
l

INSTRUKTIONER

  1. Bland tun, salat, cherrytomater og løg i en stor skål.
  2. Hæld lidt olivenolie ud over og bland igen.
  3. Hæld blandingen op på en tallerken.
  4. Pynt med æg samt frisk revet parmesan.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...