Pasta med zucchini i wok

Wokmad er ikke bare orientalsk mad, faktisk kan du også tilberede din pasta i wok. I dag lavede vi pasta i wok med gule og grønne zucchini fra haven krydret med frisk rosmarin og olivenolie med chili. Se hvordan du kan lave den velsmagende vegetar pastaret i din wok.

TILBEREDNINGSTID

15 minutter

}

TILBEREDNINGSTID IALT

10 minutter

ANTAL portioner

1

TILBEReDNING

INGREDIENSER

  • 5 skiver gul zucchini af 3-4 mm tykkelse pr person
  • 5 skiver grøn zucchini af 3-4 mm tykkelse pr person
  • pasta (spaghetti No7)
  • friskhakket rosmarin
  • olivenolie med chili
  • sort peber
  • Tilbehør: evt. revet parmesan
l

INSTRUKTIONER

  1. Kog pasta (aldente) til det antal personer du vil servere retten for – følg anvisningerne på pakken.
  2. Mens pastaen koger, varmes wokken op.
  3. Hæld lidt olivenolie ud over de skivede zucchini.
  4. Når wokken er klar hældes de skivede zucchini i wokken og steges under konstant omrøring i 3-4 min.
  5. Hæld vandet fra pastaen og hæld pastaen ud over zucchiniskiverne i wokken og rør rundt.
  6. Fjern wokken fra blusset.
  7. Tilsæt rosmarin og lidt olivenolie – rør rundt og server straks portionsanrettet.
  8. Server evt. revet parmesan til.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...