Madpandekager med chiafrø, asparges og kyllingefajita

Kender du situationen, hvor man kommer sent hjem og skal have noget (sundt) at spise i en fart. Så er her et forslag på en hurtig og velsmagende ret, som vi lavede her til aften: en madpandekager med chiafrø, asparges, hytteost, stegte cherrytomater, kyllingefajita samt frisk mint.

forberedelsestid

5 minutter

}

TILBEREDNINGSTID

15 minutter

ANTAL PORTIONER

2

TILBEReDNING

INGREDIENSER

MADPANDEKAGE:

  • 1/2 dl havreklid
  • 1/2 fromage frais 2%
  • 2 æg
  • 2 spsk chiafrø
  • en slat mælk
    FYLD
  • 8 friske asparges
  • et lille bæger hytteost
  • 4 cherrytomater
  • 1 kyllingebryst
  • 1/4 pk Fajita pulvermix
  • Frisk mynte
l

INSTRUKTIONER

  1. Skær kyllingebrystet i tern, og steg på en varm pande med olie. Når kyllingestykkerne er gennemstegte tilsættes Fijitamix iht. pakkens forskrifter.
  2. Mens kyllingestykkerne steger laves madpandekagerne:
  3. Rør ingredienserne sammen i en skål. Hæld halvdelen af dejen ud på en kold oliesmurt pandekage pande. Steg pandekagen så den er gylden på begge sider. Sæt pandekagen til side på en tallerken. Lad panden køle af og gentag processen med den anden halvdel af dejen.
  4. Når begge pandekager er bagte steges de friske asparges et par minutter på panden tilsat lidt olie.
  5. Tag dem af panden og læg halverede cherrytomater på panden og lad stege på eftervarmen, mens du anretter pandekagerne som vist på billedet.

Forfatter Jens Erik Ebbesen

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...