Madpandekage med chiafrø og revet gulerod med sundt fyld

I aften da jeg kom hjem efter en lang dags arbejde, havde jeg absolut intet i køleskabet, syntes jeg. Ingredienserne til en madpandekage havde jeg dog, men fyld? Ved nærmere eftersyn havde jeg en rest hytteost og i fryseren en pose frossent hakket spinat. Og sådan blev den ret til. Til at peppe den lidt op, valgte jeg at bruge lidt sød chilisauce, som jeg altid har en flaske af. 15 min efter var denne ret klar til at blive fotograferet og siden spist.

forberedelsestid

5 minutter

}

TILBEREDNINGSTId

10 minutter

ANTAL PORTIONER

2

TILBEReDNING

INGREDIENSER

Madpandekage (2 stk):

  • 1/2 dl havreklid
  • 1/2 dl fromage frais 5%
  • 1 æg
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 lille gulerod fint revet
  • 1 knivspids salt
    Fyld:
  • 4 spsk hytteost
  • 4 spsk hakket spinat (lunkent)
  • sød chilisauce efter behov
  • salt og peber
l

INSTRUKTIONER

Madpandekage (2 stk):

  1. 1/2 dl havreklid
  2. 1/2 dl fromage frais 5%
  3. 1 æg
  4. 1 spsk chiafrø
  5. 1 lille gulerod fint revet
  6. 1 knivspids salt
    Fyld:
  7. 4 spsk hytteost
  8. 4 spsk hakket spinat (lunkent)
  9. sød chilisauce efter behov
  10. salt og peber.

Forfatter Jens Erik Ebbesen

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...