Madpandekage med chiafrø og indbagt broccoli

En ny variant af vores madpandekager med chiafrø, her med indbagt broccoli serveret med hytteost og hybenpulver samt de sidste tomater fra drivhuset for i år. En let frokost – den er der ikke mange kalorier i.

forberedelsestid

5 minutter

}

TILBEREDNINGSTId

10 minutter

ANTAL PORTIONER

2

TILBEReDNING

INGREDIENSER

Madpandekager (2 stk):

  • 1/2 dl havreklid
  • 1/2 dl fromage frais
  • 1 æg
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 knivspids slat
  • Broccolitoppe, finthakkede
    Fyld:
  • 4 spsk hytteost
  • 4-6 cherrytomater
  • 1 tsk hybenpulver
l

INSTRUKTIONER

  1. Rør havreklid, fromage frais, æg, salt, chiafrø og de finthakkede broccolitoppe sammen i en skål.
  2. Hæld halvdelen af dejen på en kold pandespayet med olie.
  3. Steg pandekagen under middelvarme, indtil den kan vendes.
  4. Sluk for blusset og lad pandekagen stege færdig på eftervarmen.
  5. Lad panden afkøle og gentag ovenstående med den anden halvdel af dejen.
  6. Server pandekagen med hytteosten samt et drys hybenpulver og cherry tomater.

Forfatter Jens Erik Ebbesen

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...