Løg-æggekage med chiafrø (150 kcal)

Denne løg-æggekage kan anvendes ved brunchbordet eller serveres som en let frokostanretning. Er du ikke på kur, kan den serveres med et stykke friskbagt rugbrød til eller lidt stegt kyllingebryst i skiver.

TIP: Ønsker du en ret med 200 kcal, kan du servere retten med 40 gram stegt kyllingebryst i skiver.

forberedelsestid

3 minutter

}

TILBEREDNINGSTID

5 minutter

ANTAL PORTIONER

1

TILBEReDNING

INGREDIENSER

  • 1 æg
  • 1/2 løg
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 knivspids salt
  • Friskkværnet sort peber.

 

Forfatter Jens Erik Ebbesen

l

INSTRUKTIONER

  1. Pisk ægget godt sammen og tilsæt salt..
  2. Skær løget op i tynde både.
  3. Bland æg, løg og chiafrø.
  4. Hæld æggemassen ud på en teflonpande, og steg blandingen, indtil ægget er stivnet.
  5. Server med frisk purløg og et stykke friskbagt rugbrød (sidstnævnte hvis du ikke er på kur).
  6. Smag til med friskkværnet sort peber.

    TIP: hvis du vil have at æggelagen får lidt farve, kan du, når den er færdig, vende den på panden og lade den stå lidt på eftervarmen. Så kan du få et let gyldent skær.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...