Brunch-alternativ

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi elsker at lave søndagsbrunch. Det er ikke bare en fryd for øjen, men for os er det højdepunktet i en god weekend. Fantasien fejler normalt ikke noget, omend der ofte findes gentagelser i nogle af varianterne. Her er så en ny variant:

  • I midten gryere ost
  • Chorizo-salami
  • Hvidløgsoliven
  • Gorgonzola dolce
  • Appelsin- og blåbærjuice
  • Omelet med friske asparges
  • Cherrytomater
  • Kaffe og ristet brød.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...