Det pibler frem i så-kasserne

Marts er virkelig den måned, hvor man længes efter forårets kommen. Men marts kan være drilsk. Det er stadig koldt, og der er ikke meget at gære i haven endnu. Men det varer ikke længe. Imens hygger vi os indedøre med at forså en masse gode ting, som f.eks. spinat, forårsløg, persille, purløg, basilikum, timian, rucola, rødbeder og ikke mindst vores tomater.

Hver dag sker der noget i så-kasserne, og det er rigtig hyggeligt at følge med. Til gengæld går det lidt ud over pladsen i køkkenet lige nu, da det er den bedste plads, vi har til dette formål. Det er stadig for koldt i drivhuset. Her ses de første spæde spirer fra rucola – dejligt at tænke på at vi om bare en måned så småt kan begynde at spise egen rucola salat.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...